till madde;

Hej Madde!

har du det bra där borta? vilken dum fråga... KLART DU HAR! av det jag läser i din blogg och på facebook gör mig så sjukt jävla avis på er där borta på andra sidan jorden.

tänkte ge dig lite updates från mitt perspektiv. jullan är väl nog i sigtuna och bråkar med katter som vanligt.. hihi. jag sitter här iaf i mitt rum, har precis tränat och tänker på dig. det är extremt mycket snö utanför, och det verkar aldrig ta slut! jag är så sjukt less på den här snön nu, och jag vill så gärna ha sommar. tänk dig madde, sommardagar - ligga framför poolen, lyssna på musik, äta glass, och ba steka. tänk dig sommarkvällar- ljust och varmt hur länge som helst, trevligt sällskap och oförglömliga stunder. äh, klart du kan tänka dig allt sånt här - DU är i paradiset! men försök ändå tänka dig alla skojiga stunder vi måste ha i sommar! usch, jag bara drömmer. drömmer mig bort från den här jävla vintern! jag har nog seriöst aldrig varit med om något liknande, vad jag kommer ihåg. och ändå är jag snart arton år... apropå det; JULLAN FYLLER JU SNART! shit, inte långt kvar alls tihi. synd att du inte är hemma och kan fira det, vi får ta det sen när du kommer hem istället hihi.

nej nu ska jag sova! jag har ingen aning om vad tiden är hos dig, men förmodligen ska du inte sova iaf. ha det så grymt jävla bra älskling! och hälsa alla där nere som jag känner :)

saknar dig vännen!!
/din Jessi

ny design


jessica här igen!
tänkte överraska mina vänner med att fixa och trixa lite med vår design. jag kommer säkerligen få höra: "kunde du inte tagit en annan bild" eller something like that, men jag håller bara på och leker lite så får vi se vad det blir sen. hihi. :)


imorgon...


... jag imorgon bär det av.
madde drar till det vackra thailandet i typ ... läänge. när hon kommer hem kommer hon vara negerbrun och riktigt jävla fit. lucky her.. ;)

så det blir en duo ett tag framöver. kommer kännas tomt utan maddebus i skolan. väldigt tomt. så vad ville jag ha sagt med detta då? jo, just att JAG KOMMER SAKNA DIG MIN LILLA PINGLA! så gryymt mycket! men jag hoppas att du får det jätteskoj därborta med dina simmarkompisar. can't wait until your back so you can tell us everything!

miss you already babe!
men lycka till sötan!

/Je


RSS 2.0