Shuulululuu

Shullululu bloggen, nu var de några dagar sen sist. Och vad har lilla Jessica och Madde gjort under dessa dagar? Det ska jag berätta för dig nu!

I torsdags
var vi först på marknaden inne i Narbonne, Jessica shoppade hjärnet och Madde shoppade lite småsaker. Det blev en tre-rätters lunch och stranden på eftermiddagen. På kvällen begav vi oss in mot hamnen för att även till middagen äta ute. Nu blev det också en trerätters middag, dessutom Sangeria och vin. Några drinkar på en bar gjorde oss lite lulliga och kul kan jag tala om att vi hade!




I fredags Blev det att dega på stranden hela dagen och få tillbaka lite krafter efter kvällen i hamnen. Monopol blev det på och vi gick och la oss relativt tidigt.

I Lördags åkte vi först och shoppade, Jessica hittade ingenting och Madde köpte endast en kofta. Vädret var underbart denna dag så vi tog oss ut till den stora stranden. Det var varmt som attan och vattnet kylde verkligen av oss när vi behövde det. Även denna dag var vi otroligt trötta och sega så vi somnade på stranden vilket resulterade i att vi kom hem till huset halv 7!



Idag ( Söndag)
tog vi bilen ut i skogen och besökte ett komet-nedslag. Det var varmt som satan och svetten bara rann men vi tog oss ner i hålet efter en stenig och inte helt normal väg. Otroligt vackert var detta och det blev en hel del fotton på detta place. När vi hade vilat och druckigt färdigt tog vi oss upp och åkte hem till huset. En snabb lunch och sen begav vi oss ut till den stora stranden. Sol, steek och snygga killar bestog denna beach stund av!


Sexig jävlar!!!

Kommentarer
Postat av: julia

Haha ni skulle väl inte dricka??? skulle det inte vara en luuuugn semester MADDE??? ;)

2010-08-09 @ 04:38:21
Postat av: Madde H

hahaha det är en lugn semester men någon gång får man väl ha lite kul?:P

2010-08-09 @ 13:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0