,- första advent


Dudes, tänkte haka på & skriva lite jag med. jag gjorde typ same same som M.. åkte till väsby och köpte grejer till mig själv. jag borde inte få gå lös i ett shoppingcenter! nästa helg ska jag iaf ta itu med julklappsbestyren och ENBART tänka på vad jag ska köpa till andra, inget annat.

julkänslan är väl inte riktigt på plats ännu, trots att julskivan rullar i stereon och mams bakar lussebullar. prat om julafton blir nästan bara jobbigt, för att vi inte riktigt vet vad vi ska göra och då blir det mycket irriterande känslor. jag tog mig därför ur köket och satte mig här istället. ikväll blir det nog till att kolla på ett styckes triomedlems match. Rosers spelar match, men jullan sitter dock fortfarande på läktaren så får sällskap iaf!

Madde var ju på ferre igår som ni läste i tidigare inlägg. hoppas de hade roligt! jag skulle ha åkt dit, men det blev problem och jag kom inte dit. det var väldigt synd, för rock-tema skulle ju bara ha varit AWESOME!

SOME OTHER TIME MAYBE, SOME OTHER TIME ;)
detta var allt från mig, see you later!
/ Je, (YEAH)


Shopping

Idag har jag vart med John och Jennie och shoppat julklappar. Men om jag ska vara ärlig blev det mest saker till mig själv som jag köpte. Opss.... men nu har jag iaf fått mer ideer på saker som jag ska köpa.  Först var vi i Kista och sen åkte vi till Sollentuna centrum. Vi åt lunch i kista också, och som vanligt när jag är där, äter jag kyckling med grön curry och kokosmjölk. Så himla gott men så starkt. Men jag älskar stark mat så var det no problemas! Sollentuna centrum åkte vi till sen efter några timmars shopping. De hade nyinvigning förra helgen och det är helt sjukt fint där nu. Trägolv, palmer och andra snygga och exklusiva saker finns där nu. Jag blev helt chockad när jag såg hur fint det var jämnfört med hur det såg ut förut.

Ikväll blir det som sagt fest med rocktema i Sigtuna. Först blir det middag med tjejerna och sen kommer det andra folket. Är as taggad så det kommer nog bli skit roligt. Dock kommer jag typ se ut som ett emo för när jag tänker på rock kommer jag tillslut in på emo klädstil. Fråga mig inte varför men så är det. Det blir nog bra endå tillslut tror jag.

Men nu måste jag gå för snart börjar middagen. Ha det gött
/M

EN LÖRDAGKVÄLL

YOOOO HOOOE

Gårdagskvällen för mig blev i kista med shopping, mat och bio. Såg 2012 och jag måste säga, se den för den var bra! Träffade madde där inne också både innan och efter min bio startade, hon såg New Moon och var helt förälskad så troligtvis var den också väldigt bra!

Ikväll då, vad har trion för sig en kväll som denna? Jo det är ju rock fest i sigtuna som vi alla kunde varit på men nej, madde är den enda som ska dit nu verkar det som, jag själv ska till väsby istället och hänga där med lite handbolls geeks och jessica spelar match inne i stan :-) but who knows maybe baby kanske vi träffas ändå?

Lite tråkigt inlägg kanske men what to do? de blir bättre! PUSS /Ju


VÄRLDENS BÄSTA TRIO!

Tjatja
Är inte det här typ världens bästa idé?? the best trio in the world har bestämt sig för att fixa en blogg tillsammans! kan det vara annat än awesome?! grymt duude.. (detta kom faktiskt från jullans mun). kom ihåg detta datum, det kommer att bli historiskt; 27 november 2009!


bjuder på en bild från samhällslektionen. närvarande; MVG-barnen... och Tibell.

AWESOME!

/MADDIS-PADDIS, JULLIS-PULLIS OCH JESSI-PESSI!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0