Gästbloggning

tjena fan, Mattiebus här!
Sitter just nu med triolichous (stavning?!) och lyssnar på rilleraket. KUUUUUULL.....
Ville bära hälsa en liten jul puss till trion Madde Julia och Jessica. Puss för fan!

Checkar ut:


love the gästblogg


JAG MÅSTE BARA SÄGA ATT MOLLAN MUS OCH MADDE BUS ÄR BARA SÅÅÅÅÅ COOLA OCH JAG (VI) DIGGAR DOM SÅÅÅ HÅÅRT! AWESOME BABES, TOTALLY AWESOME! TACK FÖR DET SÖTA INLÄGGET *FNISS*

yours truly
/Je

Gästbloggare

Hej Bloggen, Mollan glider in och alla visar sina händer. Fnky goes kinky trodde hon var cool, tog av sig sin kjol. Men tyvärr blev alla rädda och sprang iväg eller något.
Trion som har den här bloggen är vårat favoriter. Men även vi är BÄST. Snart är det helg och det ska bli galet skönt. Vet ni en annan sak? Snart fyller Mollan Mus 18 år, kan ni förstå det? Nästa gång vi ses är jag 18 år. Rock on!

GOD JUL socker pullan med familj :)



en torsdagsförmiddag


Hola mis amigas!


bad update har vi haft. sitter just nu i ljusgården med the girls of SPElit08 och väntar på att triomedlem nr 1, julia nielsen, ska inta arlandagymnasiet. jag är megahungrig så jag hoppas bruden kommer snart.

triomedlem nr 2 är dock sjukling. hoppas hon kryar på dig snartis! skönt för henne iaf att hon slipper göra IGU-provet idag. jag ser inte fram emot det, men samtidigt ska det bli skönt att ha det gjort. sooo, wish us luck!

time to eat.. soon... I hope..

/Je

Jsm för Julle och Jessan

Idag åker Julle och Jessan iväg för att spela JSM. Hoppas det går bra för mina handbollsbrudar. Jag Hejjar på er så klart!
Men även lilla Madde ska också tävla denna helg, dock är det inte förren imorn med det ska nog också gå bra.

Go Go Go triolicious!!!!


Naturkunskap

Nu har jag och Julle bulle naturkunskap vilket är väldigt tråkigt. Georg snackar bara om protoner och neutroner hela tiden och det periodiska systemet. Synd att inte Jessica också gick naturkunskap b för då kunde hon också vart med och lida med oss. Det är tråkigt på lektionerna utan Jessica för då är trion inte fullständig. Vi saknar dig Jessica!!!

Anton fick vara med lite i bakgrunden


/M

lite mer julbak




awesome day with awesome friends! kärlek på er!

julbak










yoyoyo


hmm.. om ni inte förstod det så avslutade jag inte förra inlägget själv. just so you know.
har inte mycket att säga, sitter just nu och tittar på Greys Anatomy och jag vill bara säga att jag har haft grymt kul med jullan och madde. mer kommer senare, + förhoppningsvis lite bilder också.

till dess,
rock on dudes!
/Je

mina bekännelser

Hola Mohammed!

sitter här i the ljusgård och chillar gärnet... eller?

hej jag heter jessica och det är huuuuuuuuuuuuuuuuuur coolt som helst att blogga(A) bilderna ovanför föreställer mig och min playmate som alltid funnits där!(TACK<3)

puss på er alla söta/kåta/underbara/gastkramande läsare. Utan er vor mitt liv någonting"!


1 december


1 december betyder bara en månad kvar på det nya året, julkalender förstås, snart jullov och att det vankas juletid. (det borde stå massa snö också, men nuförtiden blir man ju bara glad om snön hinner komma lagom till julafton) anyway, imorgon blir det julbak med two awsome dudes- julle och mulle. och jag blir då... bulle?

så hela onsdagen kommer baseras på el trío. ;)
/Je


INGEN FRANSKA

HOLA POLLA OLLA

Nu sitter vi i biblioteket, vi har ingen franska så vi sitter och shuulilullar :D senare idag har vi prov i naturkunskap på ca, 30 sidor vilket suger men nu ska vi ta och plugga lite så det inte går allt för dåligt på provet!


här är en bild på dom två fränskie pänskie polarna, visst är vi coola ;-)

/Ju och M


RSS 2.0